Submitted by Anonymous (not verified) on

Nye videoer til Golfens Dag kampagnen 2017

Dansk Golf Union har i samarbejde med Tomas Villum Jensen produceret tre små videoer i forbindelse med en kampagne op til Golfens Dag d. 30. april.

Temaet for videoerne er, at tage tre mennesker, der aldrig har spillet golf før og gøre dem vilde med golf. Til at hjælpe med opgaven har vi allieret os med vores to ambassadører Sofie Lassen Kahlke og Lars Ranthe. De tog på en kølig martsdag ud og "kidnappede" tre personer.

De tre personer er Claudia Rex (tidligere professionel danser), Rasmus Brohave (Youtuber med mere end 200.000 følgere) og Jan Madsen (en "ukendt" hvis kone havde meldt ham til).

 

FIND VIDEOERNE HER

Videoerne bliver gjort tilgængelige for alle golfklubberne på dette link:https://www.skyfish.com/p/danskgolfunion/802161 i løbet af de næste uger. De to første bliver lagt op fredag den 7. april, den sidste efter Påsken. Der ligger allerede en del andre videoer på linket, som også er til fri brug.


FÅ BUDSKABET UD

For at skabe størst rækkevidde på de sociale medier er det vigtigt, at klubberne selv lægger videoerne op på deres sociale medier og hjemmesider. Der ligger udførlige beskrivelser i Facebookgruppen "SoMe for Dansk Golf Union" hvor det beskrives hvordan man bedst lægger videoer på Facebook og samtidig får lokket folk ind på ens hjemmeside.

 

Vi håber, at I vil tage godt imod dem og bruge dem aktivt i jeres kampagne op til Golfens Dag.

 

SOCIAL MEDIA FACEBOOK-GRUPPE

Vi har oprettet en Facebook-gruppe, hvor klubbernes social media-tovholdere kan dele viden og erfaringer med hinanden og hvor vi vil være behjælpelig med svar på spørgsmål og tips og tricks til brugen af sociale medier. Link til gruppen kan findes her.

 

KONTAKT

Andreas hartø
Kommunikationskonsulent
aha@dgu.org
Mobil: 3026 0730