Submitted by Anonymous (not verified) on
Klubnyt-foto_KURSUS.png

Nyt Juniortræner kursus: Juniortræner 2

Juniortræner 2 uddannelsen tager udgangspunkt i et aldersrelaterede træningskoncept og har til formål at uddanne frivillige trænere, der kan bistå og varetage træningen i samarbejde med klubbernes PGA trænere. Der uddannes i fysisk træning og banetræning. Juniortræneren skal kunne sætte aktiviteter i gang og dermed være med til at skabe en mere dynamisk og varieret træning.

Juniortræner 2 er for dig som ønsker at arbejde med udviklingen af unge golfspillere og som derudover allerede har deltaget på Juniortræner 1 uddannelsen. Går du med tanker om at gøre trænergerningen til din levevej er Juniortræner 2 uddannelsen også adgangsgivende til både Grundtræner uddannelsen (GTU) og PGA elevuddannelsen. Se en oversigt over alle vores træneruddannelser/kurser

Datoer

Vi tilbyder Juniortræner 2 uddannelsen den 14. og 15. januar 2017 i Ikast.

Du finder tilmeldingslink samt mere information om Juniortræner 2 uddannelsen her:

http://danskgolfunion.dk/kurser/traeneruddannelser/juniortraeneruddannelse-2

 

Dansk Golf Union varetager i samarbejde med PGA of Denmark uddannelsen af frivillige juniortrænere i de danske golfklubber med ønsket om at skabe de bedste forudsætninger for udvikling af unge golfspillere i jagten på at skabe de bedste spillere.