Submitted by Anonymous (not verified) on
Trackman Cup.jpg

Nyt ParaGolf-initiativ - Trackman Cup

Turneringen ParaGolf-Bornholm kan i år byde på rekorddeltagelse og et helt nyt initiativ - Trackman Cup. Turneringen spilles over 3 dage og alle Bornholms 4 baner kommer i brug. Det er de bornholmske golfklubber som med beskeden hjælp fra Dansk Golf Union og Parasport Danmark og sponsorer står for afviklingen, som har deltagelse af danske, tyske, svenske og tjekkiske spillere.

Trackman Cup bliver en landskamp mellem Danmark og Sverige og afvikles som en "mini-Ryder Cup" over 3 dage som en særlig afdeling af ParaGolf-Bornholm.

Hvert land stiller med 5 spillere, som alle har et udviklingshandicap eller en beslægtet diagnose. Der spilles 5 indledende hulsspilsrunder over 9 huller, hvor alle møder alle. På 3-dagen spilles finalerunderne over 18 huller og her møder den bedste danske spiller Sveriges nr. 1, 2 mod 2 og så fremdeles.

Trackman har som en del af deres støtte til ParaGolf-landsholdet indstiftet en vandrepokal, og det er tanken at Danmark og Sverige hvert andet år skal kæmpe om den nye pokal.​


Mød to af vores paragolf-landsholdsspillere i videoerne herunder og hør hvad golf betyder for dem: