Submitted by Anonymous (not verified) on
6Golfhuller.jpg

Obs - ny tidsfrist - Vær med til at identificere Danmarks bedste golfhuller

Danmarks største golfmagasin Dansk Golf og Golf.dk vil kåre Danmarks bedste golfhuller. Til at lykkes med den opgave har vi brug for de danske golfklubbers hjælp.

I løbet af sommeren 2017 vil vi finde frem til et kvalificeret bud på de bedste golfhuller i Danmark. Der er tale om et bredt funderet projekt, og vi ønsker, at alle klubber i landet bruger deres mulighed for at være med.

Baggrunden for vores initiativ er, at vi gerne vil give klubberne mulighed for at fortælle om deres bedste huller og samtidig få golfspillerne til at diskutere, hvad der er et godt golfhul.

Vi vil derfor bede alle klubber om at nominere deres bedste golfhul.

 

Sådan nominerer klubben et hul

Send en mail til golfhul@dgu.org senest den 10. juli med flg. indhold:

  • Angivelse af hvilket golfhul, I gerne vil nominere.

  • En beskrivelse af hullet på maksimalt 100 ord. Husk at angive hullets par og længde og fortæl, hvad der gør hullet til noget særligt.

  • Vedhæft et billede af golfhullet. Billedet skal være ét som klubben har tilladelse til at videregive til os, så vi kan bruge det i vores medier.

 

Hvad der præcis udgør et helt særligt golfhul er i forvejen subjektivt. Derfor opfordrer vi klubberne til at diskutere, hvad der er klubbens bedste hul og hvorfor. Det kan evt. ske ved at involvere klubbens medlemmer og gennem brug af de sociale medier.  

Om klubben lægger vægt på æstetik, originalitet, sværhedsgrad, strategisk design, beliggenhed eller noget helt andet, er op til den enkelte klub at afgøre. Det vigtige er, at klubben tager stilling og forholder sig til, hvad klubben synes er det bedste hul.

 

Finalisterne

Henover sommeren vil et stort panel af topspillere, klubrepræsentanter, klubspillere, banearkitekter, journalister og golfeksperter, som alle har spillet mange danske baner, snævre de nominerede huller ned til 18. Til sidst får alle danske golfspillere mulighed for at stemme blandt de 18 huller og dermed kåre Danmarks bedste par tre, fire og fem-hul.

Det giver os mulighed for at promovere nogle af Danmarks bedste huller for omverdenen. Hele forløbet vil nemlig blive fulgt tæt i vores medier, magasinet Dansk Golf, Golf.dk og Dansk Golf Unions sociale medier.

Endelig tror vi på, at snakken om de bedste danske golfhuller er noget, som mange i golfdanmark vil finde spændende at følge og deltage i.

Vi ønsker som nævnt en bredt funderet proces. Det er årsagen til, at hver klub kun kan nominere et hul, og at hver golfspiller til sidst kan være med til udvælge de bedste golfhuller.
 

Vi glæder os til at modtage jeres nomineringer.

 

Spørgsmål?

Hvis klubben har spørgsmål kontaktes redaktør Claus Rødgaard Thomsen på telefon 4326 2721 eller mail cth@dgu.org