Submitted by Anonymous (not verified) on

Politikere bidt af golf

For andet år i træk afviklede Dansk Golf Union et arrangement ved Folkemødet, hvor politikere kunne prøve kræfter med golf. Og responsen var positiv, som det fremgår af videoen herover.

- Jeg tror, det kan noget særligt, når man starter op. Man behøver ikke at have en supergod form til at starte op med, lød det blandt andet fra Jeppe Jakobsen, der sidder i Folketinget for Dansk Folkeparti.

Dagen havde også til formål at skabe opmærksomhed omkring Dansk Golf Unions projekt Golf og Diabetes, hvor 12 golfklubber og Diabetesforeningens lokalforeninger har etableret særlige diabeteshold.

Initiativet er en del af det strategiske samarbejde, som Diabetesforeningen og Dansk Golf Union har indgået for at introducere golf som en god motionsform, der kan være med til at sikre et aktivt liv med diabetes.


En enkelt politiker var med for anden gang:

- Jeg tør ikke komme mere. Jeg bliver bidt at det skidt, det kan jeg mærke, sagde Leif MIkkelsen, landsformand for Liberal Alliance.
 

Se billeder fra unionens arrangement, hvor politikere og politiske rådgivere prøvede golfsporten og drøftede Dansk Golf Unions fortsatte samarbejde med Diabetesforeningen - klik her