Submitted by Anonymous (not verified) on
GettyImages-1332591251.jpg

Putter du som Aditi? - Husk Short Game Klub Challenge - deadline 29/8

Golfverden fik en ny darling til OL i Tokyo  - en ung kvinde fra Indien, Aditi Ashok, løb med en stor del af opmærksomheden - til trods for at hun 'kun' blev nummer nr. 4. Det var historien om golf-underdog'en, der blev outdrivet af alle, måtte slå hybrider/køller ind til green, når de andre slog med jern og alligevel formåede at spille sig frem i toppen. 

Fordi hun ganske enkelt var en gudinde med putteren!

At Short Game er en vigtig disciplin i golf er ingen hemmelig - det blev der endnu engang sat en tyk streg under. Men endnu vigtigere er det måske, at det er noget vi alle kan blive gode til, når vi træner det!

Der er snart deadline for at afholde Short Game Klub Challenge ude i klubberne, som udover at teste klubbens medlemmers færdigheder i det korte spil - også giver vinderne i de 9 rækker adgang til landsfinalen d. 2. oktober i Korsør. Lav en festlig konkurrence ud af at finde de bedste Short Game mestre i klubben og send rækkevinderne videre til landsfinalen til en sjov, spændende og udfordrende dag i Short Game disciplinernes tegn.

I kan tilmelde klubben ved at skrive direkte til taw@dgu.org  og deadline for afholdelse af Klub Challengen er søndag d. 29. august.

Læs mere om DGU Short Game Landsfinalen her

Alle spørgsmål vedr. opsætning af bane, materialer, Klub Challenge og landsfinalen skal også stiles til: Turneringskonsulent, Tanja Lewis, mail: taw@dgu.org - direkte tlf: 4326 2688

Hvis du vil læse mere om Aditi Ashok og hendes meritter ved OL: Why the shortest hitter at the Olympics may have made the biggest impact