Submitted by Anonymous (not verified) on
Bold på green.jpg

R&A offentliggør foreslåede regelændringer

R&A har netop offentliggjort det foreløbige resultatet af et årelangt arbejde med at simplificere Golfreglerne. For de interesserede er alt materiale tilgængeligt på R&A's hjemmeside.

Centrale dele af dette materiale vil blive oversat og gjort tilgængeligt på DGU's hjemmeside i den kommende tid. 

De endelige nye regler vil dog først have effekt fra d. 1/1 2019 og indtil da er der tale om foreslåede regelændringer som løbende kan ændre sig.

R&A modtager således input til de foreslåede regelændringer frem til d. 31. august 2017, og herefter vil de endelige regler blive udarbejdet, inden de kan offentliggøres i foråret 2018 - i god tid inden de træder i kraft.

DGU hilser initiativet velkommen og synes, at det er vigtigt, at golfreglerne tilpasses den udvikling som golfsporten har været igennem. Formålet med regelændringerne er at gøre golfreglerne lettere forståelige for alle, være mere konsistente og simple - og samtidig understøtte golfsportens principper og traditioner. Vi vil gå i dybden med de enkelte ændringer og give vores kommentarer til R&A. Herefter er vi naturligvis spændte på at se det endelige resultat og komme igang med et større implementeringsarbejde.

Dette vil selvfølgelig bla inkludere en opdatering af regelbøger på dansk, såvel som undervisningsmateriale til klubbernes interne undervisning, og et opdateret kursusudbud fra Dansk Golf Union i 2018.