Submitted by cth on
Rasmus Neergaard-Petersen

Rasmus Neergaard-Petersen vinder på Challenge Tour - igen

Rasmus Neergaard-Petersen er nu så tæt på DP World Tour, at han kan dufte oprykningen.

 

Søndag vandt han UAE Challenge på Saadiyat Beach Golf Club i Abu Dhabi. Det er danskerens anden sejr på Challenge Tour, den første kom for bare fem uger siden i Indien.

- Jeg har det fantastisk. Jeg vidste, at jeg havde en chance allerede før finalerunden, Men at kunne sætte en god runde sammen og gøre arbejdet færdigt, da det gjaldt, føles utroligt, sagde Rasmus Neergaard-Petersen efter sejren.

Allerede inden ugens turnering førte Furesø-spillere challengetourens rangliste, hvorfra de 20 bedste rykker op til DP World Tour, når året er omme.

Den føring er nu blot udbygget og styrket, og selvom han ikke matematisk er sikret oprykning, er han vældig tæt på.

- Hans DP World Tour-kategori for 2025 er mere eller mindre en formsag. Han virker i hvert fald til at være klar til næste niveau, og kan bare kigge fremad. Skulle han tage en tredje sejr i denne sæson, får han sin kategori med det samme, siger Claus Mølholm, der er eliteansvarlig i Dansk Golf Union.

Den 24-årige Rasmus Neergaard-Petersen lå ellers ikke til sejren inden finalerunden. Men en fejende flot runde i 67 slag (5 under par) kom hans samlede score ned i 14 under par, og han lagde masser af pres på de førende. Ingen af dem leverede de nødvendige scores, og derfor vandt danskeren med et slag ned til Wilco Nienaber fra Sydafrika og to slag til engelske David Horsey.

 

Danske Hamish Brown var i øvrigt en af de spillere, der delte 4. pladsen.

 

Rasmus Neergaard-Petersen, Hamish Brown og en masse andre dygtige danske challengetour-spillere kan i øvrigt opleves, når touren kommer til Odense Eventyr Golf den 23. til 26. maj.

 

Kontakt

Claus Mølholm, 28 89 51 39