Submitted by Anonymous (not verified) on
Golfbox_provemedlem.jpg

Registrering af prøvemedlemmer i GolfBox

Langt hovedparten af de danske golfklubber registrerer i dag deres prøvemedlemmer i GolfBox. Men der er fortsat omkring 40 golfklubber som ikke bruger GolfBox til deres prøvemedlemmer, hvilket vi gerne vil opfordre til fremadrettet.
 

Registrering af prøvemedlemmerne i GolfBox giver en række fordele: 

  • Golfbox er omfattet af en GDPR-aftale, som ikke kan overholdes, hvis prøvemedlemmerne bliver registreret i et Excel-ark eller lignende. 

  • Hvis jeres prøvemedlemmerne skal lære at booke en starttid, indlevere et scorekort, få et handicap, tilmelde sig en kaninmatch osv, så kan dette kun gøres med et DGU nummer og et login til GolfBox.

  • Vores fælles Business Intelligence system fungerer ikke efter hensigten med mindre alle data bliver registreret korrekt. Klubben får således ikke et overblik over udvikling, historik, benchmark og konverteringsrater med mindre prøvemedlemmer registreres i GolfBox.

  • Golfspilleren i Centrum udsender automatisk et spørgeskema til nye i golfklubben to måneder efter, de er registreret i GolfBox. Dermed kan I få relevant feedback fra jeres nye prøvemedlemmer og oplevelsen med deres opstart i golfklubben, dog kun hvis de registreres i GolfBox. Via Golfspilleren i Centrum vil I kunne benchmarke jer mod andre klubber og jeres egen indsats historisk. Finde ud af, hvad I gør godt, og hvor der er plads til forbedringer.

  • Det er svært at dokumentere effekten af rekrutteringsaktiviteter lokalt og nationalt hvis ikke vi registrerer prøvemedlemmerne på samme måde. 

Og det er væsentligt at understrege, at der ikke betales penge til hverken Dansk Golf Union eller GolfBox for oprettelse af prøvemedlemmer i GolfBox. Så det er bare med at komme i gang med at oprette alle dine nye prøvemedlemmer i GolfBox, så er golfklubben bedst rustet fremadrettet.