Submitted by Anonymous (not verified) on
Makkecup_holeinone_2020.png

Resultater fra Makker Cup 1. afdeling

- Så fik vi afviklet vores første Makker Cup – og sikke en fest! Sådan lød ordene fra DGU frivillig og turneringsleder Ole Støvring søndag aften, efter første afdeling af Makker Cup nogensinde var blevet afviklet i Ørnehøj Golfklub i løbet af dagen. 

Efter en alt andet end optimal sæsonstart, lykkedes det søndag at afvikle Makker Cup for første gang nogensinde. Ikke mindst pga. af nogle ihærdige og rutinerede frivillige turneringsledere samt et par klubber i Ørnehøj og Maribo Sø, der på rekordtid fik stablet turneringen på benene, fandt frivillige, havde styr på corona-forhold og meget mere. 

 

Se resultaterne af første afdeling i Ørnehøj her.
 

Se resultaterne af første afdeling i Maribo Sø her.

 

2. afdeling af Makker Cup afvikles allerede den 7. juni i hhv. vest: Skive Golfklub og øst: Odsherred Golfklub. Alle deltagere fra 1. afdeling er kvalificeret. Og vi glæder os rigtig meget til at se jer til endnu en omgang Makkergolf. 

 

Hole in one i Ørnehøj

Undervejs oplevede de i Ørnehøj også, at der blev lavet hole in one. Det var Gustav Schultz Tjell fra Dronninglund Golfklub, som formåede at slå bolden i hullet på ét slag på banens 6. hul. Stort tillykke til Gustav, som i øvrigt ses på billedet sammen med DGU Frivillig og turneringsleder Lena Schütze. 

 

Billeder

Hvis du vil se billeder fra søndagens Makker Cup turneringer, kan du finde dem her. 

 

- Tak til alle for en alt i alt en SUPER FED, blæsende og regnvåd, DAG, som vi glæder os til at gentage om et par uger!

 

Se mere om Makker Cup her.