Submitted by Anonymous (not verified) on
Klubnyt-foto_KURSUS.png

Sidste chance for tilmelding til Golfmanagement uddannelsen

Det er sidste chance for at tilmelde dig, hvis du ønsker at være en del af Golfmanagement uddannelsen som starter til oktober. Uddannelsen er målrettet mod ansatte i golfklubben eller dig som fremadrettet ønsker at arbejde i golfbranchen.

GAF, PGA og DGU har valgt at ændre Golfmanagement uddannelsen til en akademiuddannelse, hvilket bl.a. betyder at adgangskravene fremover ændres til et krav om en gymnasieuddannelse eller lignende samt 2 års erhvervserfaring. Samtidig bliver uddannelsen ca. 2.000 kr. billigere pr. modul og er fortsat berettiget til støtte via SVU - læs mere på www.svu.dk.

Golfmanagement uddannelsen har eksisteret siden 2009 og omkring 30 personer i den danske golfbranche har gennemført uddannelsen frem til i dag. Uddannelsen har succesfuldt bidraget til at de ansatte i den danske golfbranche er blandt de bedst uddannede i Europa. DGU håber at flest mulige klubber vil give deres ansatte mulighed for at deltage på uddannelsen til gavn for klubben og for udviklingen af golfsporten i Danmark.  

Hvis du er interesseret eller ønsker yderligere information om uddannelsen, læs her:

 

Eller kontakt Klaus Frejo på nedenstående kontaktoplysninger

Mobile: 2238 1387
Mail:     klaus@frejosteen.dk

Klaus Frejo er projektleder og ansvarlig for udvikling og gennemførelse af Golfmanagement uddannelsen hos Cphbusiness i samarbejde med Dansk Golf Union og Golfens Administrative Forening.