Submitted by Anonymous (not verified) on Wed, 09/14/2016 - 00:00
Klubnyt-foto_KURSUS.png

Sidste chance for tilmelding til Golfmanagement uddannelsen

14/09-2016

Det er sidste chance for at tilmelde dig, hvis du ønsker at være en del af Golfmanagement uddannelsen som starter til oktober. Uddannelsen er målrettet mod ansatte i golfklubben eller dig som fremadrettet ønsker at arbejde i golfbranchen.

GAF, PGA og DGU har valgt at ændre Golfmanagement uddannelsen til en akademiuddannelse, hvilket bl.a. betyder at adgangskravene fremover ændres til et krav om en gymnasieuddannelse eller lignende samt 2 års erhvervserfaring. Samtidig bliver uddannelsen ca. 2.000 kr. billigere pr. modul og er fortsat berettiget til støtte via SVU - læs mere på www.svu.dk.

Golfmanagement uddannelsen har eksisteret siden 2009 og omkring 30 personer i den danske golfbranche har gennemført uddannelsen frem til i dag. Uddannelsen har succesfuldt bidraget til at de ansatte i den danske golfbranche er blandt de bedst uddannede i Europa. DGU håber at flest mulige klubber vil give deres ansatte mulighed for at deltage på uddannelsen til gavn for klubben og for udviklingen af golfsporten i Danmark.  

Hvis du er interesseret eller ønsker yderligere information om uddannelsen, læs her:

 

Eller kontakt Klaus Frejo på nedenstående kontaktoplysninger

Mobile: 2238 1387
Mail:     klaus@frejosteen.dk

Klaus Frejo er projektleder og ansvarlig for udvikling og gennemførelse af Golfmanagement uddannelsen hos Cphbusiness i samarbejde med Dansk Golf Union og Golfens Administrative Forening.