Submitted by Anonymous (not verified) on
Søren Kjeldsen.jpg

Sidste frist for tilmelding af jeres elitejuniorer til MiD og Sportsjournalisternes JHT

Skal jeres elitejuniorer have chancen for at vinde en tur til The Open? En plads på et Pro/Am hold til Made in Denmark? Eller oplevelsen af at spille på Ecco Touren/Made in Denmark Qualifier 2018, og måske kvalificere sig til Made in Denmark?

Made in Denmark og Sportsjournalisternes Juniorholdturnering er en elite-juniorholdturnering, der giver juniorerne mulighed for at smage på livet som professionel golfspiller.

Sidste frist for tilmelding er på søndag d. 6. maj. Klubben faktureres 400 kr. pr. tilmeldt hold, dette dækker alle omkostninger inkl. entry fee til Made in Denmark Qualifier 2018, såfremt man spiller sig i finalen.

Klik her for tilmelding til MiD og Sportsjournalisternes Juniorholdturnering 2018

 

Hvad er MiD og Sportsjournalisternes Juniorholdturnering?

Et hold består af tre juniorspillere, og både drenge og piger kan deltage. Turneringen spilles i to etaper:

1.    Kvalifikationsturneringer (1 vest og 1 øst for Storebælt): Afvikles d. 26. maj i hhv. Birkemose Golfklub og Ledreborg Palace Golf Club, der spilles 36 hullers slagspil fra scratch.

2.    Finale: Afvikles d. 1.-2. august 2018, i forbindelse med Made in Denmark Qualifier 2018 - banen offentliggøres senere, der spilles 36 hullers slagspil fra scratch over to dage. Er der spillere som til finalen klarer cuttet, får man lov til at fortsætte i Qualifier-turneringen, på lige fod med de professionelle spillere på Ecco Touren.

Otte hold fra kvalifikationen kvalificerer sig til finalen.

 

Præmien

Vinderholdet vil igen i år komme på den traditionsrige rejse til The Open Championship 2019. Her overværes turneringen på nærmeste hold og derudover spilles der mod et lokalt elitehold i nærheden af The Royal Portrush Golf Club, hvor The Open afholdes i 2019.

De tre bedste individuelle spillere til finale vinder en plads i Pro/Am turneringen forud for Made in Denmark i Silkeborg. Det er en unik oplevelse, hvor der er mulighed for at snakke med den professionelle spiller på holdet om udvikling, og hvad det kræver at spille golf på professionelt niveau. Det er også en mulighed for at se flot golf, og så kommer juniorerne ud at spille foran det entusiastiske publikum til Made in Denmark. Og ikke mindst, får de lov at til at bide skeer med mesterskabsbanen, så de kan mærke hvad det vil sige at spille europatour golf.

 

Problemer med at samle et hold?

Vi har et ønske om, at alle juniorer der har niveauet og et ønske om at spille i denne turnering, får muligheden. Derfor kan man som noget nyt i år stille med et fusionshold mellem to klubber, således at klubber der ikke kan stille et helt hold, kan gå sammen med en naboklub. Fusionerende klubber kan kun opstille ét hold i turneringen og meddelelse om dannelse af et fusionshold skal gives til DGU’s sekretariat i forbindelse med tilmeldingen. En klub er ikke berettiget til at stille med både et klubhold og et fusionshold.

 

Læs mere

Læs mere om MiD og Sportsjournalisternes Juniorholdturnering her.

Evt. spørgsmål vedr. turneringen bedes rettet til Rikke Haurvig på mail: rha@dgu.org