Submitted by Anonymous (not verified) on

Skal du være den nye golfstjerne?

Over 50 golfklubber fordelt i hele Danmark satser på ungdommen og indbyder til golf og sjov i Juniorugen 2017

Der er lagt i ovnen til en livlig uge i landets golfklubber, med masser af grin og hygge, når børn i hele landet får mulighed for at afprøve golftalentet og ikke mindst møde en masse andre børn.

Juniorugen løber af stablen i denne uge (31. juli – 6. august), og mere end 700 børn og unge i alderen 4-18 år deltager. Juniorugen er et nyt tiltag, hvor Dansk Golf Union i samarbejde med landets golfklubber, åbner op for at landets piger og drenge via leg og sjov kan prøve golfsporten i landets golfklubber.

Golf er en fantastisk sport, der skaber glæde, venskaber og giver en masse frisk luft og gode oplevelser, hvilket der sættes fokus på i denne uge. Det eneste børnene skal have med er fornuftigt tøj og godt humør. Klubberne stiller udstyr og trænere til rådighed, så selvom man ikke har en relation til sporten kan alle være med.

- Da jeg startede med at spille golf som 12-årig, var der ingen fra min omgangskreds, der kendte til sporten. Jeg blev så bidt af det, at jeg næsten dagligt cyklede frem og tilbage fra golfklubben og 10 år senere var jeg professionel golfspiller, udtaler Andreas Hartø, som er professionel golfspiller og kommunikationskonsulent hos Dansk Golf Union.

Det er kun de færreste, der når igennem nåleøjet og bliver professionel golfspiller, men golf kan meget andet. Udover at det er hyggeligt, sjovt og socialt, så er det også sundt. På grund af handicapsystemet kan alle spille med alle uanset niveau og alder. Det er helt unikt for golfsporten og danner grundlag for succesoplevelser for alle børn, uanset ambitionsniveau og talent. Samtidig bliver børnene en del af et socialt fællesskab og forhåbentlig opstår der en masse nye venskaber rundt omkring i de danske golfklubber i denne uge.

Derfor er opfordringen fra Andreas Hartø også klar:

- Juniorugen er en perfekt måde at finde ud af, om man synes golf er sjovt, og jeg er sikker på, at det bliver nogle underholdende og fantastiske dage hvor også en masse nye venskaber kan opstå.

 

Kampagnefilm

Dansk Golf Union har fået lavet en lille kampagnefilm op til Juniorugen. Ideen med filmen er at tage golfsporten med ind i børnenes verden – så de opdager at golf er en mulig sport som de måske kan blive vilde med. Dette er også ideen med Juniorugen. Videoen kan ses øverst på siden. Grafisk materiale til illustration af Juniorugen kan findes her

Forhåbentlig bliver Juniorugen en af sommerens højdepunkter for alle der deltager. Du kan se på Golf.dk hvilken golfklub der holder Juniorugen i nærheden af dig.

Kontakt:

Rikke Haurvig
Turnerings- og Udviklingskonsulent
Tlf.: 43 26 27 05