Submitted by Anonymous (not verified) on
ShortGamespil.jpg

Skal I være Årets Short Game Klub 2022?

Short Game sæsonen løber i år fra mandag d. 14. marts til og med søndag d. 30. oktober. Hver eneste registrerede Short Game runde vil frem til d. 30. oktober 2022 tælle med i klubbens samlede Short Game Order of Merit score.

Klubben som ender med at have optjent flest point vil blive kåret som Årets Short Game Klub og i år vinde kr. 6.000 til  juniorarbejdet i klubben. Den klub der bliver nummer 2 får en pengepræmie på kr. 3.000 til juniorarbejdet.

Sidste sæson vandt Greve Golf Klub og forrige sæson var det Køge Golfklub, der trak det længste strå. Er det jeres klub, der skal øverst på sejrsskamlen i år?

I kan følge med i Order of Merit 2022 på dette link


Se vinderartiklen/ inkl. video med Greve golfklub fra sidste sæson her:

Greve vinder af sæson 2021

 

Hvordan kommer vi i gang i vores klub?

Hvis I ikke har stiftet bekendtskab med DGU Short Game banen før, så kan I læse mere om konceptet på vores hjemmeside: 

DGU Short Game

 

Ny afslutningsturnering i 2022

Short Game konceptet har i de seneste år bestået af:

  • Testrunder - der tæller til Order of Merit
  • 1 Klub Challenge, hvor vinderne af de forskellige spillede rækker bliver fundet 
  • DGU Short Game Challenge finalen i efteråret

Fra 2022 fjerner vi klub challenge-delen, som var adgangsgivende til afslutningsturneringen. Det betyder i praksis at hver klub i højere grad bliver fri til at afholde sin egen form for Short Game klubmesterskab i løbet af sæsonen. Samtidig kan alle der ønsker at deltage i DGU Short Game afslutningsturnering d. 1. oktober selv tilmelde sig direkte i Golfbox - ligesom med andre individuelle DGU turneringer.

Der kommer mere information ud om det endelige format på afslutningsturneringen senere på året, men husk allerede nu at sætte X i kalenderen lørdag d. 1. oktober, hvor turneringen bliver afholdt i Odense Eventyr Golfklub.

Kontakt turnerings- & udviklingskonsulent, Tanja Lewis ved spørgsmål om Short Game på mail: taw@dgu.org eller tlf. 4326 2708