Submitted by Anonymous (not verified) on
Klubnyt-foto_KLUBDRIFT.png

Spil med Dagen har fået C More Golf som Sponsor

Vi er glade for at kunne meddele, at C More Golf er blevet officiel sponsor af Dansk Golf Unions Spil med-Dag den 21. august. C More Golf giver alle, som deltager i dagen - både eksisterende og nye golfspillere - en måneds gratis abonnement på C More Golf.

 

 

Spil med logo

Klik her for markedsføringsmaterialer til Spil med-dagen

Klik her og læs mere om råd og gode idéer til Spil med-dagen

Er klubben ikke tilmeldt? Det er stadig muligt at nå det.

 

1. OG 2. PRÆMIER FRA C MORE GOLF TIL DEN ENKELTE DELTAGENDE KLUB

Herudover giver C More Golf alle klubber, der deltager i Spil Med-dagen 1 stk. 3 måneders gratis abonnement og 1 stk. 6 måneders gratis abonnement, hvilke kan bruges til præmier på dagen.

 

HOVEDPRÆMIE PÅ TVÆRS AF DE DELTAGENDE KLUBBER

Sidst men ikke mindst giver C More Golf en hovedpræmie til den første, som laver hole-in-one. Hovedpræmien er en uforglemmelig rejse for to personer til at overvære FedEx Cup'en i Boston, USA den 2. - 5. september 2016. For at udlodde præmien skal man fortælle deltagerne om konkurrencen. Konkurrencen kører på tværs af alle tilmeldte klubber, og alle huller kan godtages, hvis der laves et hole in one. Klubberne er ansvarlige for at registrere det korrekte tidspunkt, da der er præmie udelukkende til den første hole-in-one.

 

OBS: Det påhviler vinderen af hole-in-one-præmien at informere SKAT.

C More og Dansk Golf Union er ikke ansvarlig for de evt. skattemæssige udgifter ifb. med præmien.

 

 

HVIS DER LAVES HOLE-IN-ONE

Klubben bedes sende eventuelt hole-in-one navn sammen med kontaktoplysninger, tidspunkt for det heldige slag og et foto af spilleren til jej@dgu.org senest kl. 16 på dagen. Vinderen vil blive offentliggjort med foto på www.golf.dk og på C More Golfs facebookside senest kl. 20.

 

PRAKTIK

Dansk Golf Union udsender præmiepakke til alle deltagende klubber inden den 21. august. Præmiepakken indeholder: C More Golf aktiveringskoder, billetter til Made in Denmark og Made in Denmark keyhanger samt et dusin Titleist bolde.

C More golf

C More Golf er både en tv-kanal og en streaming-tjeneste, der hver uge byder på mere topgolf og live-dækning end nogensinde før fra de største turneringer bl.a. PGA-touren, Champions Tour og Web.com Tour med ekstra features som Featured Players og Featured Holes. Det er også på C More, at du helt eksklusivt kan se verdenstoppen i kamp i verdens største pengeturnering FedEx Cup'en. Turneringerne bliver kommenteret af C Mores stærke team af kommentatorer og eksperter, der blandt andet består af Jesper Knudsen, Anders Sigdal, Jeppe Huldahl, Andreas Hartø og Lars Nysøe og Mark Haastrup.


C More Golf kan ses på både tv, via web og på tablets og smartphones. Det er nemt at få adgang til C More Golf. Det kræver blot adgang til internettet. Se mere på cmore.dk.

 

HVIS I SOM KLUB ØNSKER AT LAVE ET OPSLAG OM OVENSTÅENDE TIL JERES SOCIALE MEDIER ELLER HJEMMESIDER, SÅ KAN FØLGENDE TEKST EVENTUELT BRUGES:

 

C More Golf er blevet hovedsponsor for Spil Med-dagen den 21. august og giver 1 måneds gratis abonnement til både eksisterende og nye golfspillere, der deltager på dagen. Herudover trækker vi også lod om et 3- og 6 måneders gratis abonnement, så vinderne kan streame alt fra PGA Touren på cmore.dk. Sidst men ikke mindst har du mulighed for at vinde en uforglemmelig rejse for to personer til at overvære FedEx Cup'en i Boston, USA den 2. - 5. september 2016, hvis du er den første i den landsdækkende turnering, der laver hole-in-one på C More-hullet.

 

OBS: Det påhviler vinderen af hole-in-one-præmien at informere SKAT. C More og Dansk Golf Union er ikke ansvarlig for de evt. skattemæssige udgifter ifb. med præmien.

 

C More Golf er både en tv-kanal og en streaming-tjeneste, der hver uge byder på mere topgolf og live-dækning end nogensinde før fra de største turneringer bl.a. PGA-touren, Champions Tour og Web.com Tour med ekstra features som Featured Players og Featured Holes. Det er også på C More, at du helt eksklusivt kan se verdenstoppen i kamp i verdens største pengeturnering FedEx Cup'en. Turneringerne bliver kommenteret af C Mores stærke team af kommentatorer og eksperter, der blandt andet består af Jesper Knudsen, Anders Sigdal, Jeppe Huldahl og Mark Haastrup.

 

C More Golf kan ses på både tv, via web og på tablets og smartphones. Det er nemt at få adgang til C More Golf. Det kræver blot adgang til internettet. Se mere på cmore.dk.