Submitted by Anonymous (not verified) on
Søren Kjeldsen, Thorbjørn Olesen, trofæ.jpg

Stor dansk golftriumf ved World Cup of Golf

Danmarks to bedste mandlige spillere, Søren Kjeldsen og Thorbjørn Olesen, har vundet World Cup of Golf i Australien.

Det blev en historisk dansk morgen for dansk golf.

Søren Kjeldsen og Thorbjørn Olesen vandt nemlig World Cup of Golf i overbevisende stil. De sluttede med fire slags forspring til Kina, USA og Frankrig, som måtte deles om andenpladsen.

- Det var fantastisk at se vores to bedste spillere, Søren og Thorbjørn, levere varen. VM for tomandshold er en interessant turnering, hvor godt spil, team spirit og samarbejde mellem spillerne er afgørende for det endelige udfald, udtaler Claus Mølholm, der er elitechef for Dansk Golf Union

Olesen og Kjeldsen mestrede i denne uge den svære kunst at hive en sejr hjem i en golfturnering, hvor de har ligget i spidsen det meste af turneringen.

Efter en suveræn anden runde på Kingston Heath Golf Club ved Melbourne lå de to danskere i spidsen for turneringen allerede fra fredag. Det lykkedes dem at holde hjem og vinde klart, selvom der gik lidt tid, før de kom i gang med at lave birdies på finaledagen.

Det er aldrig sket før, at en dansk duo har vundet World Cup of Golf. Som det tætteste har Thomas Bjørn og Søren Hansen opnået en andenplads.

Thorbjørn Olesen og Søren Kjeldsen har gennem hele året bevist, at de er Danmarks to bedste herrespillere, og det var også de to, der repræsenterede Danmark ved OL i Rio.

Søren Kjeldsen er blandt andet sluttet i top-ti ved både US Masters og The Open i år, hvorfor han konstant har holdt sig inden for verdensranglistens top 50.

Thorbjørn Olesen har haft en helt fantastisk november måned. For tre uger siden vandt han nemlig Turkish Airlines Open, og nu kan han tilmelde kalde sig verdensmester.

 

 

Kontakt:

Direktør i Dansk Golf Union, Morten Backhausen: 20 45 93 23

Elitechef i Dansk Golf Union, Claus Mølholm: 28 89 51 39

Kommunikationschef i Dansk Golf Union, Jesper Jürgensen: 30 65 29 50