Submitted by Anonymous (not verified) on
Klubnyt-foto_TURNERINGER.png

Tilmelding til DGU Juniorholdturneringen 2016

DGU Juniorholdturnering er en landsdækkende hulspilsturnering for junior- og ynglingehold. Der spilles i 8 forskellige rækker fordelt på alder og handicap, og alle spillere med maks. handicap 40 kan deltage. Et hold består af tre-fire spillere, og holdene møder hinanden i en ude/hjemmekamp.

Det tilstræbes at inddele de tilmeldte hold i puljer á fire hold. Efter de indledende puljekampe går puljevinderne videre til eventuelle mellemrunder og senere landsdelsfinaler og landsfinale. Vinderen af junioreliterækken kåres til Dansk Mester for Juniorhold.

Dansk Golf Union opfordrer alle danske klubber med en juniorafdeling til at overveje deltagelse, da enhver junior, der har mod på det, bør have muligheden for at komme ud og spille golf mod andre juniorer fra andre klubber.

Turneringen er for alle, og der er plads til alle. Sidste frist for tilmelding er søndag den 21. februar 2016. Tilmeldingen foregår via nedenstående link:


Tilmelding til DGU Juniorholdturnering 2016

Faktura på kr. 400,- pr hold udsendes fra DGU's sekretariat efter tilmeldingsfristens udløb.

Vi gør opmærksom på, at for sent tilmeldte hold, som efterfølgende opnår en plads i turneringen, faktureres med et administrationsgebyr på kr. 250,- udover holdgebyret.

Du kan læse mere om DGU Juniorholdturnering her

Du er også velkommen til at kontakte Dansk Golf Union for spørgsmål vedr. turneringen:

Thomas Hartwich

Mail: thh@dgu.org

Mobil 2426 6932.