Submitted by Anonymous (not verified) on
Juniorer sammen.jpg

Tilmelding til DGU Juniorholdturneringen 2018 er åben

DGU Juniorholdturneringen er en landsdækkende holdturnering for juniorer og ynglinge. Et hold består af 3-4 spillere, og holdene møder hinanden i en dobbelturnering i puljer med 3-4 hold i hver. Det vil sige, at alle hold møder hinanden to gange, én gang på udebane og én gang på hjemmebane. Det er en unik mulighed for klubbens juniorer for at repræsentere klubben i en hulspilsturnering og konkurrere mod jævnbyrdige juniorer fra nærliggende klubber - og måske endda ende med at blive Danmarks bedste hold!

Matcherne spilles som hulspil fra scratch (uden handicap), men da man er inddelt i forskellige rækker efter alder og niveau, spiller man mod andre med nogenlunde samme niveau som en selv.

Alle med hcp. 40 eller derunder på spilledagen kan deltage og DGU opfordrer til, at alle juniorledere undersøger klubbens juniorers handicapniveau pr. 1. januar 2018, og forsøger at få så mange juniorer som muligt ud og spille denne turnering.

Fristen for tilmelding er 28. februar 2018

 

Tilmeld jer DGU Juniorholdturneringen her

 

Klubben faktureres 400 kr. pr. tilmeldt hold efter tilmeldingsfristens udløb.

Vi gør opmærksom på, at for sent tilmeldte hold, som efterfølgende opnår plads i turneringen, faktureres med et administrationsgebyr på kr. 250,- kr. udover holdgebyret.

 

Du kan læse mere om DGU Juniorholdturneringen her

 

Evt. spørgsmål vedr. turneringen, bedes rettet til Rikke Haurvig på mail: rha@dgu.org