Submitted by Anonymous (not verified) on

Udtagelse til EM Senior individuelt

Da aldersgrænsen for seniorherrer i Danmark og EGA er ændret til 2016 sæsonen, har det betydet, at en del ekstra herrespillere, der pt. ikke indgår på DGU's seniorranglister, har været i spil til mulig udtagelse til senior EM.

Danmark har på forhånd 2 sikre herrepladser og 1 sikker dameplads. Alt efter antallet af tilmeldinger, har det dog ofte været mulig at få et par ekstra spillere ind i turneringen, men det vides normalt først efter deadline for tilmeldingen, der i år er 2. maj. De mulige ekstra spillere udtages bla. på baggrund af resultaterne fra første afdeling af DGU Senior og Veteran Tour 2016, der spilles i denne weekend (30. april - 1. maj) på Hjarbæk Fjord.

Spillerne, der udtages til EM er følgende:

 

HERRER

  • Vinderen af Seniorranglisten 2015 (Kim Worm)

  • Bedst placerede herre på Titleist Ranglisten 2015, der opfylder alderskriteriet (Tony Jensen)

  • Bedst placerede herre på Senior Tour 1 2016, der ikke i forvejen er kvalificeret

 

DAMER

  • Vinderen af Seniorranglisten 2015 (Else Kalstad)

  • Bedst placerede dame på Senior Tour 1 2016, der ikke i forvejen er kvalificeret

 

NOTER:

  • Såfremt den bedste herre/dame i forvejen er kvalificeret, eller ikke ønsker/kan spille EM, går pladsen videre til den næste i rækken.

  • Såfremt vinderne af Seniorranglisten 2015 eller den bedst placerede herre på Titleist Ranglisten 2015, ikke ønsker/kan spille EM, så går pladsen ikke videre til den næste spiller i rækken. I det tilfælde vil DGU's Eliteansvarlige udtage spilleren på baggrund af en samlet vurdering af øvrige spillere, der har bekræftet, at de ønsker at deltage i EM. Her vil samtlige resultater fra ind- og udland fra 2015 og forår 2016 blive taget i betragtning.

  • Bliver der evt. plads til flere danske spillere end hhv. 3 herrer og 2 damer, så vil ovenstående samlede vurdering blive benyttet til indbyrdes rangering og nominering overfor EGA af de rettidigt tilmeldte danske spillere.