Submitted by Anonymous (not verified) on
NytGolfdkklubnyt.png

Velkommen til det nye Golf.dk

Vi har netop lanceret et helt nyt Golf.dk

Siden er Danmarks klart største golfsite, der hver måned har flere millioner besøg fra golfpassionerede danskere.

Alle golfspillere får nu en side med et tidssvarende look og samtidig er sitet bygget på opdateret teknologi, så brugerne ikke længere vil opleve de langsomme svartider, som har været en plagsom følgesvend på Golf.dk igennem et stykke tid.

Siden har nu to login-muligheder. Begge er placeret øverst til højre på siden. Dit GolfBox-login er som du kender det, og er din vej til at booke tider, lektioner og så videre.

Det andet login, dit Golf-dk-login, kan indtil videre bruges til at deltage i debatten og indberette hole-in-one. Det er muligt, at flere funktioner bliver tilføjet i dette login, hvor du i øvrigt skal bruge samme brugernavn og password som i GolfBox. 

De to login-muligheder er nu tilgængelige, uanset hvor på Golf.dk, du befinder dig. Det er ikke længere nødvendigt at gå tilbage til forsiden for at logge ind.

 

Hole in one skal nu registreres af spillerne selv

Det er nyt, at spillerne selv skal indberette hole-in-one og dermed komme på GF hole-in-one listen. Før har det været klubberne, der har skullet indberette holes-in-one.

Vi er samtidig rigtig glade for at byde GF Forsikring velkommen som hole-in-one partner.

Listen over holes in one er ikke helt opdateret for de seneste måneder. Spillerne kan enten selv nu gå ind og registrere sig - eller vente et par dage. Så er vi helt med igen.

 

Vi vil fortsat stræbe efter at give dig den bedste journalistiske dækning af golfsporten, hvor vi i artikelform, video og podcast dækker topgolf, udviklinger i klubberne, instruktion, baggrundsstof og meget mere.

Vi hører gerne jeres feedback på redaktion@golf.dk.

 

Besøg Golf.dk her