Submitted by Anonymous (not verified) on

Vi lancerer Golf gavner-værktøjskassen med inspiration og redskaber

Nu er værktøjskassen klar til de klubber, som vil arbejde med deres omdømme.

På en række inspirationsmøder præsenterede Dansk Golf Union i denne uge projektet “Golf gavner” som skal hjælpe klubberne med at forbedre deres omdømme og skabe en tættere dialog med kommunen og lokale interessenter.

Som en del af projektet har DGU lavet en værktøjskasse på danskgolfunion.dk med inspiration og konkrete eksempler på, hvordan klubberne kan lave en lokal kampagne.

Der vil i værktøjskassen være budskaber og billeder, som klubberne kan bruge kvit og frit, ligesom der vil være skabeloner til at lave FaceBook-posts og plakater. Der er lavet en folder om “Golf gavner” som klubberne kan bruge, og en version, hvor klubben selv kan tilrette i en lokal udgave er på vej.

- Med værktøjskassen vil vi skabe et sted, hvor den enkelte klub kan hente inspiration og hjælp til at lave lige den kampagne som fungerer bedst. Vi vil derfor hele tiden tilrette og udvide med tiltag, der kan understøtte de ønsker og behov som der er i klubberne, siger kommunikationschef i Dansk Golf Union, Jesper Jürgensen.   

 

Du kan finde værktøjskassen her: Golf gavner

 

Udover billeder og budskaber vil man også kunne finde:

  • Cases på klubber som har arbejdet med deres omdømme

  • Links til rapporter og dokumentation ud på vores hjemmeside

  • Debatindlæg/pressemeddelser som klubberne kan bruge

 

Hvis du har input til værktøjskassen er du velkommen til at tage kontakt til:

Jesper Jürgensen
Kommunikationschef
Mail: jej@dgu.org