Submitted by Anonymous (not verified) on
Short Game.png

Vintertiden nærmer sig – stadig masser af golf

DGU Short Game Challenge sæsonen 2018/19 er allerede i fuld gang. Dog nærmer sig den kolde og mørke tid, hvor timerne til at spille golf i bliver færre og færre.

Derfor vil vi gerne gøre klubberne opmærksomme på muligheden for at benytte DGU Short Game Challenge som en vinteraktivitet ude i klubberne.

DGU Short Game tager kun ca. en time at gennemføre, så i en periode, hvor det bliver hurtigere mørkt, eller det er for koldt til at være ude i mange timer ad gangen, er DGU Short Game en attraktiv vintergolf aktivitet. DGU Short Game kan altså være med til udvide golfsæsonen med en masse sjov, leg, konkurrencer og hyggelige stunder hen over de mørke og kolde vintermåneder.

 

Årets Short Game klub 2018/2019

Der er stadig rig mulighed for at samle point ind til klubben og vinde den eftertragtede titel, som årets Short Game klub 2018/19. Måden hvorpå pointene indsamles er enten ved at afholde en Short Game Test eller Short Game Challenge. Alle klubbens medlemmer bidrager til klubbens samlede pointhøst til årets “order of merit”. Således kan juniorafdelingen, begyndere, herreklubben, dameklubben eller andre “klub i klubben” deltage. På denne måde kan I sammen som klub være med i kapløbet om at vinde kr. 8.000.- til juniorarbejdet i jeres klub.


Når man gennemfører DGU Short Game Test eller Challenge, kan I endvidere få tilsendt markeringsmærker som bevis på de flotte resultater, som jeres deltagere opnår gennem DGU Short Game Challenge. Der kan opnås syv forskellige mærker, afhængig af hvor mange point der opnås ved den pågældende Test eller Challenge.

 

DM i GolfSixes og DGU Short Game Finale – En folkefest i Odense den 18. maj 2019

Short Game Challenge er for alle, da der både afholdes mesterskaber for henholdsvis juniorer og seniorer. Det hele kulminerer med en mesterskabsfinale i DGU Short Game i forbindelse med at der afholdes DM i GolfSixies i Odense Eventyr Golf.

DGU Short Game mesterskaberne bliver altså en del af programmet til dette anderledes, sjove og festlige golf event. Her vil deltageren opleve en helt unik atmosfære, en professionel opsætning som man kender fra tv og en masse tilskuere.

Det hele afsluttes med præmieoverrækkelsen som året Short Game Klub 2018/2019.

DM i GolfSixies bliver en folkefest for hele familien. Her vil man kunne opleve nogle af Danmarks bedste golfspillere spille hulspil over seks huller, med indlagte konkurrencer for længste drive, tættest hullet, birdiefest og den kendte ”shot clock”.