Submitted by Anonymous (not verified) on
Short game.png

Alt er godt, men husk nu at få tilmeldt din klub til Short Game Challenge

Sommeren er i gang. Coronaen er (forhåbentlig) på retræten, og om lidt skal vi heppe endnu en sejr hjem til fodbolddrengene i kampen mod Wales. Kort sagt, meget er godt.

Men hvordan er det nu med tilmeldingen til DGU Short Game Challenge - er den også på plads? Hvis ikke, så er det en god idé, at få sat dato på jeres Short Game Challenge i klubben, inden sommerferien for alvor er over det ganske land. Sidste deadline for at få jeres Klub Challenge afholdt er nemlig søndag d. 29. august. Så I kan ligeså godt få sat X'et i kalenderen allerede nu.

DGU Short Game Challenge er for alle - store og små, begyndere og øvede - og banen er rimelig nem at sætte op. Vi kan desuden nå at sende flotte scorekort ud, hvis I er hurtige ved tilmeldingstasterne inden I afholder jeres Challenge.

Ellers kan I selv downloade og printe fra denne side med materialer til Short Game banen.


Til vinderne i de 9 forskellige rækker (herrer/damer, drenge og piger fordelt på 3 niveauer) – er der en adgangsbillet til Short Game Challenge Landsfinalen lørdag d. 2. oktober. Hvis I har mere end 5 deltagere med i en række, så er der en invitation til både nr. 1 og 2. Landsfinalen afholdes i Korsør Golfklub med sjove konkurrencer, Short Game clinic, flotte præmier og hvor vi ligesom sidste år vil gøre alt for at lave en super underholdende og spændende golfdag ud af det.

OBS! Klubben behøver ikke afholde samtlige 9 rækker for at lave en Challenge – I kan nøjes med at lave de rækker, I har spillere til.

I kan læse mere om Short Game Landsfinalen her

 

Spørgsmål vedr. Short Game, Short Game Challenge og Landsfinalen stiles til:

Turnerings- & udviklingskonsulent
Tanja Lewis
Dir. tlf. 4326 2688
Mail: taw@dgu.org