Submitted by lfi on
Leverandøraftaler Golf

Elis Danmark

Dansk Golf Union og elis Danmark har netop indgået en leverandøraftale om hygiejneudstyr og måtter.

Ved at indgå en serviceaftale med Elis, har I mulighed for at tilbyde jeres medlemmer, gæster og medarbejdere den optimale løsning indenfor måtte- og hygiejneløsninger.


Hygiejneudstyr

Elis tilbyder miljørigtige cradle-to-cradle certificerede hygiejneprodukter med antibakterielle overflader og sensorbaserede kvalitetsdispensere som minimerer spredningen af bakterier, så antallet af sygedage kan reduceres. Dispenserne findes i 10 forskellige farver og serien er skabt til at være både eksklusiv, funktionel og solid i brug.
Elis’ serviceteam klarer monteringen, og chaufførerne genopfylder løbende jeres lagerrum med for- brugsvarer, så I aldrig skal bekymre jer om at løbe tør for sæber, toiletpapir, m.m. I har derfor garanti for, at både medlemmer, medarbejdere og gæster kan opretholde en god hygiejne.


Måtter

Byd velkommen med en stilfuld måtte, der letter den daglige rengøring, ved effektivt at opsamle skidt og sjap. Måtterne er en synlig del af indretningen og de er derfor medvirkende til, at skabe et flottere og renere klubhus.
De kan desuden hjælpe til at øge komforten og bruges som et medie til at profilere din klub og kommunikere jeres vigtigste budskaber. Vi varetager skift, vask og levering.

Se ELIS folder her (pdf)


Priser og kontakt

Vi har lavet en ensrettet prissætning som gør det nemt og gennemskueligt for både de store og mindre klubber, da alle har de samme priser. Flere klubber har allerede opnået besparelser med denne aftale på ca. 30 %.

I vil i den kommende tid blive kontaktet for en uforpligtende gennemgang af jeres løsning og priser.

I er også velkommen til at kontakte Kristian Bligaard fra Elis på telefon 23 73 93 75 eller på mail kristian.bligaard@elis.com.