Submitted by lfi on
Norlys Golf ladestander

Norlys

Dansk Golf Union har indgået samarbejde med energi- og telekoncernen Norlys, der giver danske golfklubber mulighed for at få sat ladestandere til elbiler op uden omkostninger.

Vi er gået efter en løsningsmulighed, hvor klubben ikke skal foretage en større investering og hvor de ansatte i klubben ikke skal have administration forbundet med udlejning af ladestandere og ansøgning om refusion mv. (mulighed 1), men der er også mulighed for selv at eje ladestanderne.

Når I har valgt at gå videre og modtager kontraktoplæg fra Norlys, kan klubben med fordel læse denne vejledning (pdf)

 

Interesseret?

I kan læse mere og registrere jeres interesse på https://norlys.dk/dgu-klub og I vil herefter blive kontaktet af en erhvervsrådgiver fra Norlys.


 

To muligheder for ladestandere


Mulighed 1:

Norlys foretager alt investering omkring opsætningen og derefter ejer og drifter ladestanderne. Denne investering indbefatter gravearbejde, indkøb af ekstra ampere, udlægning af kabler og opsætning af ladestander mm. Til gengæld ejer og drifter Norlys så ladestanderne i jeres klub, men I vil ikke have noget administrativt arbejde i forbindelse med ladestanderne og brugen af disse. Og I vil ikke have nogen risiko i forbindelse med en større investering i ladestandere og herefter estimering af ladeindtægter.

Norlys’ ladepriser ligger i midten af prisspektret ud fra et markedsperspektiv, og definerer denne position som et strategisk valg. Dette vil være med til at sikre fornuftige priser for jeres brugere af ladestanderne. 


Mulighed 2:

Klubberne investerer selv i opsætning, og derefter ejer og drifter ladestanderne. I får så til gengæld også indtjeningen. Vær opmærksom på, at der kan være en væsentlig økonomisk udgift i forbindelse med indkøb af ekstra ampere og gravearbejdet. Norlys vil – hvis I ønsker den mulighed til overvejelse - give jer et samlet tilbud, der inkluderer alle omkostningselementer.

 

I kan læse mere og registrere jeres interesse på https://norlys.dk/dgu-klub og I vil herefter blive kontaktet af en erhvervsrådgiver fra Norlys.

 

Norlys

Norlys bringer Danmark sammen. Med grønne og digitale tjenester inden for energi, internet og tv forbinder vi mennesker med mennesker, og mennesker med verden.

Vi er et forbrugerejet selskab, der tænker langsigtet og tager ansvar for mere end os selv. Vi ønsker at bidrage til et grønt og digitaliseret Danmark.