Submitted by hkr on
Horsens Golfklub Familiedag

Familiedag i Horsens Golfklub

Vi har fået en spændende beretning fra Familiedag i Horsens Golfklub fra børne- og ungekoordinator Stephanie Astrup. Hun skriver:

 

"Lørdag formiddag i uge 25 løb FamilieDag i Horsens Golfklub af stablen. Trods en hel del regn natten før, mødte 54 friske deltagere op til dagen, og det holdt heldigvis tørvejr i de 2,5 time arrangementet løb over. 

Deltagerne havde meldt sig til gennem Facebook og Instagram annoncer, som blev kørt af DGU og DIF. Her sendte vi blot kort information om dagen, tidspunkter og adresse afsted, og så stod de for at lave hele annoncen. Hver fredag modtog vi løbende leads på antal deltagere. Det gav utrolig meget ro at vide, at der var nogle med massere erfaring indenfor annoncering, som kørte det for os. 

Dagen startede med check in foran klubhuset. Her fik alle familier udleveret låne udstyr, samt et kort over området. De forskellige aktiviteter havde alle fået tildelt en farve som var markeret på kortet. På den måde kunne familierne lettere finde rundt, uden nødvendigvis at vide hvad en chipping green er. De skulle blot forholde sig til den pågældende farve.

Der var mulighed for rundbold golf, chippe øvelser, spil på banen, driving range og så var der lavet en ”fodbold bane” på putting green hvor familierne kunne spille mod hinanden – i anledning af EM i fodbold. Vi synes selv at vi havde stillet en masse sjove aktiviteter op, men der var ingen tvivl om hvad deltagerne foretrak: Spil og driving range.

Efter nogle gode timer på anlægget, så tændte klubbens restauratør op i grillen så alle mand kunne få en velfortjent grillpølse samt lidt koldt at drikke. Under den lette frokost fik alle familier udleveret flyers, som indeholder information om medlemskabstyper, træningstider og meget mere. Derudover var der en invitation til at komme igen sidst i juli måned, hvor familierne selv kan tage ud at spille, og derefter nyde en burger og sodavand i golfklubbens restaurant. Alle deltagere blev også opfordret til at udfylde den evaluering, som vi havde lavet i forbindelse med dagen. Evalueringen spørger ind til indhold, tidsramme og deres generelle oplevelse.

Der var mange rosende ord, og især til de frivillige, som havde været yderst engagerede og hjælpsomme hele dagen. Til de 54 deltagere var der i alt 9 hjælpere, som talte alt fra junior og elite spillere til medlemmer af senior section. "

 

Vil du vide mere om Familiedag kan du læse her 

 

Stephanie og Horsens Golfklub har delt deres forskellige materialer med os til inspiration for andre golfklubber. Dem kan I finde her - klik på slideren for stor størrelse: