De rette mennesker kan gøre hele forskellen ift. at skabe det attraktive miljø. Vi skal være opmærksomme på de frivillige kræfter og sikre, at vi tilbyder et godt miljø at være frivillig i, samt at vi engagerer de rigtige mennesker med de rette kompetencer. Vi oplever endvidere en høj udskiftning blandt frivillige på børne- og ungeområde, hvilket resulterer i tab af viden og ustabilitet i disse afdelinger.
Igennem et pilotprojekt, der i første omgang løber i 2024-2026, testes effekten af at ansætte en lønnet børne- og ungekoordinator for at skabe og fastholde et gunstigt miljø for børn, unge og frivillige i golfklubberne.
I 2024 deltager følgende 10 klubber fordelt i landet i projektet:
- Hjørring GK
- Dronninglund GK
- Norddjurs GK
- Herning GK
- Horsens GK
- Svendborg GK
- Asserbo GK
- Hørsholm GK
- Greve GK
- Vallø G
I projektperioden deles erfaringerne fra klubberne med landets øvrige klubber, det kan man bl.a. følge med i her på siden. Derudover er det vigtigt, at vi på baggrund af de erfaringer og resultater der skabes i projektet, kan videreudvikle projektet og formidle en model, der er realistisk og mulig at implementere for en gennemsnitlig golfklub, uanset hvor i landet man er beliggende.