Submitted by hkr on
Junglegolf tasken

Junglegolf tasken

Der findes to tasker med materialer til junglegolf. Der findes Jungletræftasken og Junglegolftasken.

  1. Jungletræftasken er udviklet til at afvikle turneringer hvor der spilles junglegolf. Alle danske klubber er automatisk med i et fællesskab som har sådan en taske. Hvis I skal afvikle jungletræf, så tag fat I jeres distrikt og tal med dem om at låne tasken.
  2. Junglegolftasken er den taske man som klub kan købe til sig selv. Så kan man altid spille junglegolf og man kan bruge konceptet i træning, rekruttering, klubturneringer og hvor man ellers kunne have lyst til det. Læs mere om de to tasker nedenfor. 

 

Jungletræftasken

Jungletræftasken er en taske der indeholder de materialer der skal bruges til at afvikle Jungletræf. Alle træffællesskaber har en taske og denne cirkulerer mellem klubberne i træffællesskabet alt efter hvilken klub, der skal afholde den næste Jungletræfturnering.

Til alle Jungtræfturneringer vinder alle deltagerne en guldmedalje. Der ligger guldmedaljer i tasken, men for at vi kan følge med i, om I er ved at løbe tør så vi kan sende jer nogle flere, skal I registrere antallet af deltagere efter hvert træf. Vi sørger for, at sende medaljer når I mangler.

 

Køb Junglegolftasken

Der findes også en Junglegolftaske der kan købes af den enkelte klub, hvis I ønsker at bruge spilkonceptet i det daglige. Det er f.eks. velegnet til spil under træning, rekruttering, skolegolf, børnefødselsdage og hvad I eller kan finde på. Styrken i spilkonceptet er helt sikkert, at man kan spille det allerede fra første gang man prøver golf og få nogle succesoplevelser med det. Spilkonceptet egner sig til en målgruppe på 10 år og yngre. 

 

Tasken koster 4500,- kr inkl. moms og kan bestilles hos Rikke Haurvig via rha@dgu.org

 

Mangler I midler i juniorafdelingen til at købe tasken, kan der i mange tilfælde søges økonomisk hjælp til anskaffelse af materialer, f.eks. i jeres kommune eller hos forskellige fonde/puljer, f.eks. under Dansk Idræts Forbund (DIF). 

 

Der er følgende indhold i en Junglegolftaske: 

IndholdAntal pr. taske
Taske1
Flag til krokodillebanen6
Ringe til krokodillebanen6
Ringe til gorillabanen9
Hockeybold til krokodillebanen60
Tennisbolde til krokodillebanen60
Teestedsmarkeringer til hhv. krokodillebanen og gorillabanen30
Junglehatte til junglekrigerne (de frivillige)10
Camouflagenet til junglehulerne5
Jungleterninger10
Fodspor50
Tees til at sætte fodspor fast i græsset med100
Blå presenning (krokodillesumpen)1
Hvid presenning (kviksand)1