Submitted by Anonymous (not verified) on
Regionalmøde2017.png

Opfølgning på regionalmøderne

Der har netop været afholdt fem regionalmøder rundt om i Danmark.

Formænd og næstformænd var inviteret til dialog med Dansk Golf Unions bestyrelse, og næsten 200 deltagere var tilmeldt til de fem møder.

Du kan læse mere om Regionalmøder under klubben/regionalmøder, hvor du også finder præsentationer/materialet fra dette år og de seneste års møder.Golfklubberne i Danmark er verdensmestre i at skabe loyale medlemmer

Ved de netop afholdte regionalmøder præsenterede Dansk Golf Union en analyse af aldersudviklingen blandt medlemmerne af de danske golfklubber.

- Vi er ganske rigtigt blevet flere ældre i samfundet, og der er også flere af de ældre som er aktive, men det er kun delvist rigtigt, at vores medlemstal bliver reddet af en gruppe mere fysisk aktive ældre. Når vi ser på den demografiske udvikling i samfundet får golfsporten nemlig en mindre andel af aldersgruppen 61-70, sagde Morten Backhausen ved regionalmøderne, som netop er afholdt fem steder i landet.

Dansk Golf Union baserer i høj grad sin rådgivning af golfklubberne på data og til at hjælpe klubberne med at forstå deres medlemmers og gæsters behov lancerede DGU for fire år siden IT-systemet “Golfspilleren i Centrum”.

Læs hele artiklen om medlemsudviklingen her:
www.golf.dk/nyhed/de-danske-golfklubber-er-verdensmestre-i-loyalitet