Submitted by Anonymous (not verified) on
Landsseminar795x444.png

Stort fremmøde og god stemning til årets Landsseminar for juniorledere og trænere

Lørdag d. 23. november dannede Munkebjerg Hotel ved Vejle rammerne for årets Landsseminar for juniorledere og trænere. Landsseminaret afholdes hvert andet år og har til formål at sætte fokus på juniorgolfen. 

"At starte til golf" samt "Den nye aktivitets- og turneringsstruktur" var dagens overordnede temaer og deltagerantallet taget i betragtning, kunne noget tyde på, at netop disse temaer var vedkommende og relevante for de fremmødte. 

Med god gejst, gode input, ivrige debatter og stort engagement fik de 187 deltagere lokalerne til at summe. Udover dagens faglige input fra Dansk Golf Union var der afsat god tid til at deltagerne kunne netværke ved standene og endda prøve nogle af de fremtidige koncepter.     

Der skal lyde en stor tak til alle deltagere!

 

Vi kan slet ikke vente med at arbejde videre med de nye tiltag og glæder os til, at skabe endnu bedre rammer for både nuværende og fremtidige juniorer.

 

Var du så uheldig ikke at være til stede, kan du heldigvis finde information og materialer fra selve dagen lige her, hvor vi har samlet præsentationer og turneringsbeskrivelserne.