Submitted by Anonymous (not verified) on
RoadToHimmerLand.png

Vær med i Danmarks største “nærmest pinden” konkurrence: Road to Made in HimmerLand

- og støt jeres juniorer undervejs
 

Når årets største golf begivenhed på dansk grund, Made in HimmerLand, løber af stablen 27. - 30. maj, bliver det desværre uden den helt store folkefest, vi ellers forbinder med europatour-golf i Danmark. 

Folkene bag Made in HimmerLand Presented by FREJA er kendt for innovation og også i denne sammenhæng er der tænkt nyt. For hvordan kan man involvere og skabe et fællesskab for så mange danske golfspillere som muligt til en begivenhed, som langt de fleste desværre ikke fysisk kan møde op til i disse Covid-19 tider? Løsningen er Danmarkshistoriens største “nærmest pinden” konkurrence.


Unik vej til årets Made in HimmerLand og en masse præmier 

Dansk Golf Union har indgået samarbejdet med Made in HimmerLand Presented by FREJA og giver nu alle golfklubberne og deres medlemmer en fantastisk mulighed for alligevel at se golf i verdensklasse fra forreste række. Hvis klubben tilmelder sig Road to Made in HimmerLand, så få jeres medlemmer igennem en uge muligheden for at slå sig tættest på pinden på egen bane med flotte dagspræmier og muligheden for at vinde VIP-billetter til årets turnering.

Seneste tilmelding er den 22. marts - og første skridt er at finde en ambassadør i alle deltagende klubber. 


Læs mere om Road to Made in HimmerLand og tilmeld klubben her


Vær opmærksom på at klubben kun tilmelder sig med én ambassadør.

 


Støtte til juniorarbejdet

For at gøre det endnu mere attraktivt at deltage i den landsdækkende “nærmest pinden” konkurrence, har Made in HimmerLand Presented by FREJA og Dansk Golf Union indgået et samarbejde om at hjælpe de danske golfklubber med at indsamle penge til de deltagende klubbers juniorarbejde. Formålet er selvfølgelig at understøtte det gode juniorarbejde i klubberne for at være med til at sikre de yngste medlemmer vejen til touren, så Danmark også i fremtiden kan følge de mange danske golfspillere kæmpe med i verdenstoppen.

Sideløbende med den gennemgående nærmest flaget konkurrence, vil der derfor også være mulighed for at støtte den lokale juniorafdeling gennem en lokal fundraiser.

Alle de medlemmer, der vælger at støtte deres lokale juniorarbejde med mindst 50 kr., modtager en torsdagsbillet til Made In HimmerLand Presented by FREJA i 2022, som tak for bidraget.