Submitted by Anonymous (not verified) on
Sportsjournalisterne.png

Vejen til The Open har aldrig været kortere - Tilmelding til MiD og Sportsjournalisternes JHT åben

MiD og Sportsjournalisternes Juniorholdturnering er juniorernes mulighed for at spille en eliteturnering og blive en del af et hold sammen med deres dygtige kammerater i klubben. Der er store præmier på spil, og undervejs i turneringen kan de komme i berøring med livet som professionel golfspiller.  

 

Turneringen afvikles i 2 etaper:

  1. Kvalifikationsturneringer (1 vest og 1 øst for Storebælt): Afvikles d. 25. maj i hhv. Skanderborg Golfklub og Falster Golfklub, der spilles 18 hullers slagspil fra scratch.

  2. Finale: Afvikles d. 28. juni, i forbindelse med finalen ved Tinderbox Charity Challenge - by De Vildeste Fugle, i Odense Eventyr Golf, der spilles 18 hullers slagspil fra scratch.

 

Vi gør opmærksom på, at finalen ligger på en skoledag.

 

Vinderholdet får oplevelsen af at overvære The Open 2020 og de 3 bedste individuelle spillere får en plads på et Pro-Am hold til Made in Denmark Qualifier 2019.

Et hold består af tre juniorspillere, drenge og/eller piger, og alle tre spilleres scores er tællende. Der spilles 18 hullers slagspil fra scratch.

 

Tilmelding kan ske her.

Sidste frist for tilmelding: 5. maj.

Hver klub kan tilmelde maks. to hold bestående af hver 3 spillere. Klubben faktureres 400 kr. pr. tilmeldt hold.

 

OBS. Vær opmærksom på større ændringer til sæsonen 2019

Flytningen af Made in Denmark til maj måned, har medført nogle ændringer af MiD og Sportsjournalisternes JHT 2019. Det betyder at det i år ikke er muligt at afvikle finalen i forbindelse med Made in Denmark Qualifier. I samarbejde med Ecco Touren er det dog lykkes at finalen fortsat afvikles sammen med en Ecco Tour turnering, så spillerne kan få muligheden for at opleve, hvordan det er, at være med i en professionel turnering. Det sker på finaledagen for Tinderbox Charity Challenge - by De Vildeste Fugle, i Odense Eventyr Golf. Dette er en skoledag og det kræver dermed at spillerne tager fri fra skole for at deltage, hvilket vi gerne vil gøre opmærksom på, allerede inden holdene tilmeldes, så det ikke kommer som en overraskelse. Tidligere har det været muligt for drengespillere der klarer cuttet at deltage i finalespillet ved Made in Denmark Qualifier, men da Tinderbox Charity Challenge - by De Vildeste Fugle, er en par-turnering, er dette ikke længere muligt. Til gengæld spilles finalen for MiD og Sportsjournalisternes JHT på finaledagen for Tinderbox Charity Challenge - by De Vildeste Fugle, hvilket vi håber bliver en stor oplevelse for spillerne.

Tinderbox Charity Challenge - by De Vildeste Fugle afvikles over 18 huller på finaledagen, og derfor spilles der i 2019 også kun 18 huller til MiD og Sportsjournalisternes JHT. Dette gælder både i kvalifikationen og til finalen, dermed er vejen til The Open også blevet kortere.

Flytningen af Made in Denmark til maj måned, betyder også, at de tre individuelt bedst placerede spillere, ikke kan vinde en plads på et Pro-Am hold til Made in Denmark som tidligere, da det allerede er afholdt. Derfor vinder disse 3 spillere i 2019 i stedet en plads på et Pro-Am hold til Made in Denmark qualifier 6. august 2019.

Tidligere har otte hold kvalificeret sig til finalen. I sæsonen 2019 er det blevet muligt at ti hold kvalificerer sig til finalen, som spilles ifm. finalen ved Tinderbox Charity Challenge - by De Vildeste Fugle, i Odense Eventyr Golf - en Ecco Tour turnering. Fra hver landsdel (øst/vest) går minimum 2 hold videre. De øvrige 6 pladser fordeles forholdsmæssigt mellem de to spillesteder, basseret på antallet af deltagende hold.

 

Se de fulde turneringsbetingelser for 2019 her