Submitted by Anonymous (not verified) on
Shop_app_lommeguide.png

Ny webshop, Lommeguiden og Golfspillet

Vi har rykket vores publikationer, golfkørekort og greenfeebøger på den helt nye webshop og der kan allerede nu også bestilles de nyeste undervisningsmaterialer og bøger om de nye Golfregler. Erfaringerne fra den første uge med shoppen er gode. Vi har også fået brugbare tilbagemeldinger til løbende forbedringer.

Webshoppen kan besøges via vores side Publikationer

 

Vi vil gerne herunder sætte fokus på to af de helt nye udgivelser: Lommeguiden og Spil og Lær Golfreglerne - og en enkel app.

 

Lommeguiden: Tag Golfreglerne med på banen

Sloganet understøtter vores anbefaling om, at alle spillere på alle niveauer bør have Lommeguiden med på banen i 2019, som deres primære opslagsværk.

Alt efter temperament suppleres Lommeguiden med bogen "Spillerudgaven af Golfreglerne" (er i trykken i dansk udgave) eller R&As App, som også er på dansk. 

Følg linket herunder og læs mere om Lommeguiden. Lommeguiden indkøbes af klubberne, som efter eget valg udleverer eller sælger dem til medlemmerne.

Læs mere om Lommeguiden

 

Brætspil hjælper med indlæring af Golfreglerne

Spil og Lær Golfreglerne - er navnet på det helt nye undervisningsmiddel, som er udviklet primært til begynderundervisningen og juniorundervisningen. Det består af en kombineret undervisningsplade med figurer, og en spilleplade med et regelspil. Der er 112 regelkort i forskellige kategorier.

Se video om brugen af Spil og Lær Golfreglerne her

 

Reglerne på app

R&A har udviklet en regelapp til iPhone, iPad og Android. Appen, som også er på dansk er let at bruge og et godt værktøj til hurtigt at slå op i Golfreglerne.

Læs mere om appen - du kan også let hente den til både Ihpone og Android - her

 

God fornøjelse med alle materialerne og den nye shop.

 

Kontakt

Ole Haag
Projektleder, Regelmodernisering
Project Manager, Rules Modernisation
Telefon: 43 26 26 94
Mail: oha@dgu.org