Submitted by hkr on

Home button        Vejen til stor bane

Vejen til stor bane golf

Regelundervisningsmaterialer

Vi er ved at udvikle nedenstående regelundervisningsmaterialer og de er derfor endnu ikke tilgængelige. Når de er færdigudviklet, vil de blive tilgængelige på denne side.

Vi anbefaler, at reglerne læres gennem spillet på banen og i samspil med kompetente og engagerede voksne.

 

Dagens mission

Den ene del af DGU’s materialer til regelundervisning af børn og unge består af en række dialogkort, kaldet ”dagens mission”. Disse kort føjer et element til spillet på banen, og kan bruges både i regelundervisning, træningsrunder eller privatrunder.

Inden runden påbegyndes, trækker bolden et kort, hvorpå ”dagens mission” fremgår. Det kunne være under emnet: spil med tempo, og handle om at være opmærksom på, hvordan man kommer hurtigere frem på banen, f.eks. hvor det er hensigtsmæssigt at stille sin bag, at spille udenfor tur eller måske endda at spille på tid.

Dette bliver en lille intern konkurrence i dagens spil, og der er tale om en udfordring, som man skal løse som et hold således, at der skabes dialog om emnet og en fælles mission, der også bakker op om relationer og at dele glæden ved golf.

 

Lærervejledningen

Den anden del af DGU’s materialer til regelundervisning af børn og unge består af en lærervejledning, som er tiltænkt de ansvarlige i golfklubben, der arbejder med at hjælpe børn og unge med at engagere sig i golf og forstå reglerne på en sjov og effektiv måde.

Lærervejledningen bygger ovenpå dialogkortene og beskæftiger sig med de samme emner i en lidt mere udvidet form. Her findes konkrete værktøjer, der kan anvendes i undervisningen om reglerne og vejledning og redskaber relateret til det specifikke emne, der arbejdes med.