Submitted by hkr on
DM Hulspil golf

DM Hulspil

Individuel turnering: ingen aldersgrænser
Hcp: 2,0 og ned (drenge/herrer), 5,0 og ned (piger/damer)

DM Hulspil er en individuel eliteturnering for de bedste golfspillere i Danmark. Der spilles hulspil over 18 huller efter cupsystemet til der er fundet en vinder. Turneringen tæller til DGU’s ranglister og WAGR.

Mere om DM Hulspil - målgruppe, rækker og spilformat

Danmarksmesterskaberne spilles én gang om året. Der spilles om det individuelle Danmarksmesterskab for drenge/herrer og piger/damer. 

Mesterskabet afvikles over 3 dage. På førstedagen spilles 1/32-dels-finaler (kun drenge/herrer) og 1/16-dels-finaler, på andendagen spilles ottendedelsfinaler og kvartfinaler og på tredjedagen spilles semifinaler og finale/bronzekampe.

Hver match spilles over 18 huller. Er en match lige efter 18 huller, fortsættes umiddelbart med omspil hul for hul (hulspilsregler). Der spilles efter cup-systemet til der er fundet en vinder hos henholdsvis pigerne/damerne og drengene/herrerne.

Hvem kan deltage i DM Hulspil

DM Hulspil er ikke en ungdomsturnering, men en åben turnering, hvor alle der har niveauet kan deltage, dermed også ungdomsspillere. Der er således ingen aldersgrænse i denne turnering.

Der kan højst deltage 32 piger/damer og 64 drenge/herrer i turneringen. Handicapgrænsen for drenge/herrer er 2,0 og for piger/damer 5,0. Der oprettes en reserveliste ved overtegning inden for de enkelte rækker.

Se udtagelses- og seedningskriterier i turneringsbetingelserne her.
 

Præmieoverrækkelse til DM Hulspil

Danmarksmesterskabet afsluttes med en præmieoverrækkelse. Vinderen af hhv. damerækken og herrerækken modtager Danmarks Idræts Forbunds mesterskabsplakette og Dansk Golf Unions vandrepokal indtil næste års DM Hulspil. Her bliver man indgraveret i det fine selskab med de andre tidligere vindere.

Den tabende finalist (runner up) modtager Dansk Golf Unions sølvmedalje, og vinderen af kampen om 3. pladsen modtager Dansk Golf Unions bronzemedalje.