Submitted by lfi on
dreje

Motivu - gratis prøvetræning

Motivu er en online platform, der markedsfører åbne træninger i mange forskellige idrætsgrene. I golfklubben vil en åben træning være en begyndertræning eller en juniortræning. Med Motivu kan I oprette jeres begynder- og juniortræninger, så udefrakommende også kan booke på og deltage. De åbne træninger er tænkt som en appetitvækker for personer, som overvejer at begynde med golf. De er måske ikke klar til at binde sig til et begynderforløb, hvorfor åbne træninger kan være det, som får dem interesseret i sporten. 

 

Sådan fungerer det

I opretter jeres klub på Motivu | Gratis prøvetræning i danske klubber & idrætsforeninger .

Når en bruger tilmelder sig en prøvetræning, sendes der en e-mail til administratoren (f.eks. sekretariatet) og træneren for det pågældende hold med kontaktoplysninger på den tilmeldte. Hvis den tilmeldte er et barn, sendes der både kontaktinformation på barnet samt kontaktinformation på den voksne, der tilmelder barnet. Den tilmeldte får også tilsendt en e-mail med kontaktoplysninger på træneren og administratoren samt detaljer om træning, mødetid, m.v.

Golfklubben kan angive, hvor mange personer der er plads til på den åbne træning. Dermed sikrer I jer, at der ikke kommer flere personer, end I kan give en god oplevelse. Husk at registrere i Motivu, om de tilmeldte er fremmødt eller ej. Hvis man er “ikke fremmødt”, vil han/hun automatisk få tilsendt en e-mail med anmodning om at tilmelde sig en ny prøvetræning. I har også mulighed for selv at kontakte vedkommende, da I får tilsendt kontaktinformation, for at aftale en ny tid. 

Motivu har udarbejdet en kort men informativ video, der beskriver platformen og opsætningen på Motivu.

https://www.youtube.com/watch?v=aAvbeMSBFms

 

Hvad kræver det af mandskab?

I princippet kræver det kun trænerens deltagelse. For at skabe den bedste oplevelse for de fremmødte, kan det dog klart anbefales, at træneren suppleres af en hjælpetræner og/eller en frivillig fra begynderudvalget. 

Det er vigtigt, at de fremmødte føler sig set og velkomne, og det kan blive en svær opgave, hvis træneren både skal varetage træningen for deltagerne i begynderforløbet og de fremmødte via Motivu. 


Markedsføring

Som ved andre arrangementer og rekrutteringsaktiviteter kræver det grundig markedsføring, hvis antallet af deltagere til åbne træninger skal blive en succes.

Markedsføringen skal guide interesserede ind på Motivu platformen, hvor de kan tilmelde sig en åben træning. Da tilmeldingen til åben træning foregår online, bør markedsføringen være via onlinemedier som Facebook, Google og Instagram. 

Golfklubben kan selv markedsføre de åbne træninger, men Motivu kan også varetage denne opgave mod betaling. 


Golfklubben varetager selv markedsføringen:

Annoncering på Facebook kan både målrettes et geografisk område samt en bestemt målgruppe. Derfor er Facebook et velegnet medie til at markedsføre åbne træninger.  

Start med at identificere Facebook-grupper i lokalsamfundet. Nærmest alle lokalsamfund og byer har deres egen Facebook-gruppe - “det sker i xxby, postnr.-by”. Brug disse grupper til at gøre opmærksom på de åbne træninger. 

For at skabe ekstra interesse for annoncen kan der med fordel stå “kun 2 pladser tilbage” eller lignende. 

Det er bedst at bruge egne fotos fra klubben i markedsføringen. Hvis I ikke har brugbare fotos, kan I bruge fotoarkivet på DGU’s hjemmeside: 

https://www.skyfish.com/sh/bd077d0cf35c22d02a96e704fdd92a46403a36b2/1aeb0397/2217986

Tilmeldingsblanketten kan integreres på klubbens hjemmeside, så besøgende på hjemmesiden kan tilmelde sig direkte til den åbne træning. 


Motivu varetager markedsføringen

Motivu målretter annoncerne med henblik på at skaffe foreningen flest mulige medlemmer til den laveste pris. Hvis golfklubben ønsker det, har I også mulighed for selv at definere målgruppen ud fra geografisk område, alder og køn. 

Motivu markedsfører annoncerne på tværs af forskellige medier, dog primært Facebook, Instagram og Google. Annoncerne laver Motivu automatisk på baggrund af de billeder og den information, som I har indtastet i de oprettede træninger på Motivu.

Motivu har annoncepakker fra 3.000 kr. inkl. moms. I kan læse mere om annonceringen på https://motivu.dk/info-til-klubber/produkter/annoncering.